Houten schuifpui

Hout heeft van nature isolerende eigenschappen, waardoor een houten schuifpui een duurzame keuze is. Daarnaast blendt hout op een natuurlijke manier in de tuin. Dit biedt een interessante manier om uw interieur te verbinden met de tuin, het terras of het balkon. Een schuifpui van hout is een opmerkelijk decoratief element in elk interieur. Bij Raamtechniek, gevestigd in Houten (nabij Utrecht) is een schuifpui verkrijgbaar in meerdere houtkleuren en andere kleuren.

Een hefsysteem maakt een houten schuifpui eenvoudig in gebruik

Een houten schuifpui is een goede keus als u bereid bent wat meer te betalen voor uw schuifpui en ook het onderhoud voor lief neemt. Bij Raamtechniek kiest u voor een gewone houten schuifpui, een hefschuifpui of een harmonica schuifpui. Een houten hefschuifpui is een schuifpui die over een soort hefboomwerking beschikt. Hierdoor wordt de schuifpui als het ware ‘geheven’ als u hem opent of sluit. Dit hefsysteem maakt het bewegen van de deur een stuk gemakkelijker. Zeker een grote schuifpui van hout kan zwaar zijn, waardoor een hefsysteem dan zeker geen overbodige luxe is.

Bekijk ook onze schuifsystemen van andere materialen

Naast een hefschuifpui of een gewone schuifpui van hout, kunt u bij ons ook terecht voor schuifpuien van andere materialen. Een schuifpui van kunststof is goedkoper dan een houten en heeft ook minder onderhoud nodig. Wel is het aantal mogelijke kleuren beperkt. Bij een aluminium schuifpui zijn alle RAL-kleuren mogelijk, maar dit materiaal is wel gevoelig voor verkleuring en roest.

Schakel ons in voor een snelle levering van maatwerk

Wij maken uw houten hefschuifpui, of andere schuifpui van hout, graag op maat. Bovendien leveren we uw bestelling altijd zo snel mogelijk bij u af. Heeft u interesse in onze schuifsystemen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0601203. Een e-mail sturen naar info@raamtechniek.eu of ons contactformulier invullen kan ook. We reageren zo snel mogelijk op uw bericht.